Perie ionica de indreptat parul si ondulator ceramic -57%
perie ionica si ondulator
perie de indreptat parul

Perie ionica de indreptat parul si ondulator ceramic

66 Lei 154 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 149
+Un set complet pentru coafare, peria ionica Fast Straightener de indreptat parul, cu temperatura reglabila, indreapta parul fara sa il deterioreze, iar ondulatorul cu tambur ceramic te ajuta sa obtii bucle mari spiralate, fara sa iti arzi varfurile.

 


pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

In arsenalul de coafura al oricarei femei trebuie sa existe aceste doua ustensile: ondulatorul pentru a avea bucle perfecte si peria de indreptat parul.

Acest set de coafura contine la pachet ambele produse, pentru ca stim cat este de important sa itipoti aranja parul in doar 20 de minute, fara sa fie nevoie sa programare la coafor.

 

Peria ionica de indreptat parul este cea  mai rapida, sigura si eficienta metoda de a obtine un par drept, fara fire rebele si faravarfuri deteriorate.

Arata ca o perie de par normala, avandinsa baza care sustinedintii periei dotata cu un strat ionic care se incalzeste, si atunci cand atinge firele de par, le netezeste, confera luciu si naturalete.

Peria ionica este efectiv o placa de indreptat parul, care insafunctioneaza mult mai eficient si mai rapid, avand si functia de perie de par.

Tot ce trebuie sa faci este sa setezi peria la temperatura potrivita si sa o treci prin par ca si cum te-ai pieptana. Parul trebuie sa fir putin umed ( atentie, nu ud si nici uscat complet) sau puteti folosi inainte o ceara sau crema de protectie a firului de par.

Peria Fast Straightener are display care afiseaza temperatura setata. Aceasta va fi aleasa in functie de grosimea si starea de degradare a firului de par:

un fir de par gros, sanatos, neafectat de alte tratamente chimice necesita o temperatura de 210-230 grade Celsius

un fir de par degradat, vopsit intens sau foarte subtire va suporta o temperatura mai joasa, de 170, 190 pana in 200 de grade Celsius.

Daca nu sunteti sigura este bine sa testati treptat peria, pentru a vedea ce temperatura este mai potrivita.

Dupa intindere, parul va arata neted, lucios, cu un aspect natural placut, iar efectul dureaza cel putin 12 ore, in functie de firul de par si de conditiile meteo la care este expus.

Ondulator ceramic pentru bucle spirala mari

Pentru cele care adora parul ondulat, buclele, ondulatorul spiralat va fi un adevarat profesionist.

Este extrem de usor de folosit, avand clapeta care te ajuta sa prinzi suvita de par si ghidaje spiralate, pe care parul se va infasura in mod automat, fara sa scape.

Un buton cu led iti va indica momentul in care ondulatorul este gata de lucru. Dureaza maxim 30 de secunde pana ce acesta ajunge la temperatura maxima de lucru.

Avand tambur ceramic, ondulatorul te ajuta sa obtii bucle mari, spiralate, fara sa iti arzi varfurile si sa deteriorezi firul de par, intrucat placa de ceramica impiedica acest lucru.

Manerul ondulatorului este termoizolant si ergonomic astfel ca il vei manuifara probleme, atentia ta fiind indreptata doar asupra buclelor obtinute.

Diametrul tamburului de ceramica este de 19 mm, cu o lungime de 10 cm, astfel ca vei obtine bucle mai mari si bine definite, pe toata lungimea firului de par.

Ondulatorul se conecteaza la priza, avand un fir de 195 cm, suficient de lung cat sa permita folosirea in conditii optime.

Avand aceste dispozitive de ingrijire a parului vei arata intotdeauna fabulos, ca si cum doar ce ai iesit de la salonul de coafura. Potiobtine un par magic, cu aspect sanatos si ingrijit in doar catevamiscari si fara ajutor profesionist. Tu vei fi intotdeauna propriul hair stilist!

 

Atentie

Acest gen de produse fac parte din categoria produselor de ingrijire personala si prin urmare nu pot fi returnate daca au fost folosite. Ele se vor returna si se vor schimba doar daca prezintadefectiuni tehnice de fabricatie, sau daca avetisenzatia ca nu sunt in conditie optima de utilizare. Conform legilor in vigoare, in cazul produselor de ingrijire personala, dreptul de retur nu este asigurat in acest caz, daca au fost folosite.