Organizator de pantofi, 2 genti depozitare eficienta -54%
organizator pantofi

Organizator de pantofi, 2 genti depozitare eficienta

36 Lei 78 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Setul Shoe Tote contine 2 genti de organizare incaltaminte, fiecare pentru 6 perechi de pantofi, in total se pot depozita 12 perechi. Se inchide cu fermoar, este compartimentata pentru fiecare pereche in parte.

 


depozitare organizator pantofi
plata ramburs

in momentul livrarii

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Setul Shoe Tote contine 2 genti de organizare incaltaminte, fiecare pentru 6 perechi de pantofi, in total se pot depozita 12 perechi. Se inchide cu fermoar, este compartimentata pentru fiecare pereche in parte.

Set 2 genti pentru organizare si depozitare 12 perechi de pantofi, se pot aseza sub pat, sunt portabile, confectionate din material gros, impermeabil

Organizarea si depozitarea corespunzatoare a pantofilor de la un sezon la altul poate fi o provocare, mai ales daca vrei ca incaltamintea sa fie pastrata ca noua, ca sa o poti purta si la anul.

Shoe Tote este organizator pentru pantofi conceput sub forma de geanta cu manere, ca sa fie usor de manevrat si sa poata fi ascunsa sub pat

Confectionata din material gros, impermeabil, este impartita in compartimente, astfel incat fiecare pereche de pantofi sa fie asezata individual. Astfel, pantofii nu se zgaraie si se pastreaza in conditii perfecte.

Se inchide cu fermoar si are dimensiuni:35x32x17 cm

Are manere si este foarte potrivita pentru vacantele prelungite, in care folositi mai multe perechi de pantofi.