Modulator FM auto cu kit Bluetooth handsfree pentru apeluri telefonice, muzica si radio -57%
modulator fm auto

Modulator FM auto cu kit Bluetooth handsfree pentru apeluri telefonice, muzica si radio

59 Lei 138 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Kit-ul Bluetooth pentru masina este ideal atunci cand esti la volan: il conectezi la bricheta masinii, si pe un singur device, vei avea radio, semnal Bluetooth pentru apeluri telefonice handsfree, ca sa poti vorbi in siguranta, si muzica pe card SD. Suplimentar, ai si o mufa USB la care iti poti conecta telefonul in timp ce folosesti sistemul Bluetooth.

Un gadget de ultima generatie, tehnologie de calitate, iti asigura sistemul audio din toate punctele d evedere: apeluri telefonice, muzica sau radio. Si in plus, iti incarci si telefonul la el, pentru ca are mufa USB inclusa!  


plata ramburs

in momentul livrarii

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Un sistem bluetooth auto impresionant, cu tot ceea ce ii trebuie pentru a fi un gadget stralucit: kit bluetooth auto pentru apeluri handsfree + radio sau muzica ta preferata + mufa USB pentru incarcare telefon!

Acest modulator FM carG7 iti ofera o solutie simpla si practica: asculti muzica sau radio, vorbesti la telefon in sistem handsfree si iti incarci telefonul. Toate aceste facilitati intr-un gadget minuscul si simpatic care se conecteaza la bricheta masinii.

Cu o calitate a suntelui impecabila, datorita microfonului incorporate, modulatorul FM iti ofera 3 functii intr-un singur device:

1.       Datorita microfonului il poti folosi pentru apeluri telefonice handsfree, prin conectare Bluetooth la orice model de telefon. Sunetul este clar si fara interferente, datorita functiei Echo Adjust care elimina zgomtele de fundal in timpul convorbirii.

2.       Poti asculta radio, avand posibilitatea setarii frecventei dorite, sau muzica de pe card SD

3.       In partea lateral are mufa USB ca sa iti poti incarca telefonul, pentru ca functia Bluetooth consuma repede bateria

Car G7 are ecran digital, pe care poti vedea functiile active si frecventa radio.

Daca il folosesti pe modul radio si primesti un apel telefonic, sunetul radio se intrerupe automat si sistemul audio handsfree preia apelul. Dupa ce termini convorbirea, functia radio revine automat.

Astfel nu trebuie sa apesi nici un buton pentru a putea vorbi la telefon.

Nu aveti nevoie de nici un fir pentru a folosi acest kit Bluetooth. Il conectati la bricheta masinii iar telefonul il conectati prin Bluetooth cu device-ul G7 si conexiunea este gata. Fara fire si fara butoane suplimentare.

Carkit G7 este compatibil cu orice model de smartphone si cu orice tip de masina, prevazuta cu prize bricheta cu tensiune 9V-26V.

Mai mult, in timp ce folositi sistemul G7 va puteti incarca si telefonul, sau un alt dispozitiv, datorita mufei USB suplimentare asezate in partea laterala.

Carkit G7 este un sistem handsfree foarte eficient, cu sunet clar si fara microfonii, simplu de instalat si rezistent la ore lungi de functionare continua.