Lentile pentru soferi, de condus noaptea, atasabile la ochelarii de vedere -63%
lentile soferi
lentile soferi

Lentile pentru soferi, de condus noaptea, atasabile la ochelarii de vedere

31 Lei 84 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 133
+



Lentilele pentru ochelari de condus noaptea sunt ideale atunci cand aveti de facut un drum pe timp de noapte si purtati ochelari de vedere. Aceste lentile au o clema cu care se ataseaza perfect pe rama ochelarilor, putand astfel sa folositi ambele lentile. Imbunatatesc vizibilitatea la volan cu peste 50 % si reduce senzatia de oboseala provocata de lumina puternica a farurilor celorlalti participanti la trafic.

 


pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Atunci cand esti in trafic atentia asupra drumului este esentiala in pastrarea unui sofat fara incidente

Pentru cei care poarta ochelari de vedere, si nu numai, condusul seara in amurg sau noaptea este o adevarata provocare. Asta pentru ca atentia soferului este distrasa foarte mult de luminile celorlalte masini din trafic, si nu reuseste sa se concentreze suficient la drum.

Acest gen de lentile pentru condus pe timp de noapte au fost concepute pentru pilotii americani care pilotau pe timp de noapte. Cu timpul utilizarea lor s-a extins mai mult in domeniul auto, dupa ce soferii au realizat cat sunt de necesare atunci cand conduci pe timp de noapte.

Lentilele, de culoare galbena sunt prevazute in partea superioara cu o clema care se prinde de rama ochelarilor de vedere. Se ataseaza foarte usor si trebuie doar sa le lasati in jos, pe lentila ochelarilor de vedere, apoi cand nu le folositi le puteti ridica, fara sa le scoateti de pe ochelari.

Este o diferenta enorma in a conduce cu si fara aceste lentile pe timp de noapte.

Farurile celorlalte masini nu te vor mai orbi ci le vei vedea ca pe o luminita foarte mica si stearsa. Este incredibil cat sunt de eficiente.

Incearca-le, nu ai nimic de pierdut! Daca porti ochelari de vedere, este bine sa le ai la indemana in masina, ca sa le poti atasa oricand. Nu neglija si nu ezita, stiind ca de asta poate depinde siguranta ta in trafic!

Sunt de asemenea la fel de necesare atunci cand afara ploua, este ceata sau ninge, pentru ca reduc nuantele de culori prea intense, cum este cazul zapezii care te orbeste iar pe timp de ploaie clarifica imaginea.

Atentie! Trebuie sa tineti cont ca nu este acelasi lucru daca purtati ochelari de soare, acestia desi opresc razele UV nu pot fi folositi pe timp de noapte, ceata sau ploaie. Aceste lentile pur si simplu elimina elementele care deranjeaza in trafic si ofera o imagine clara.