Lanterna de cap cu 3 led-uri, waterproof, cu lumina foarte puternica si baterie proprie -57%
lanterna de cap
lanterna de cap led
lanterna cap baterie

Lanterna de cap cu 3 led-uri, waterproof, cu lumina foarte puternica si baterie proprie

85 Lei 199 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Lanterna frontala cu led, reincarcabila, rezistenta la apa, ideala pe timp de ploaie, are 2 baterii proprii de 6800 mah fiecare,care ii ofera durata lunga de utilizare, lumina este puternica si reglabila in functie de necesitati, cu 2 led-uri laterale, 1 frontal, cu 3 faze diferite de iluminare.Este un accesoriu obligatoriu atunci cand pleci in excursii, esti in vacanta sau pur si simplu in plimbare cu masina sau bicicleta. se ataseaza pe cap cu ajutorul benzii elastice, reglabila, fiind foarte stabila, fara riscul de a cadea de pe cap.

pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Orice sofer trebuie sa aiba in dotarea masinii o astfel de lanterna, fiind deosebit de practica datorita benzii speciale, elastice si ajustabila, cu care se poate atasat pe cap.

Este foarte des folosita de biciclisti, excursionisti, salvamontisti, persoanele care lucreaza in subteran, paznici pe timp de noapte, pescari si in general este preferata de cei care prefera sa fie pregatiti in orice imprejurare.

Este printre putinele lanterne waterproof, deci se poate folosi pe orice vreme, ploaie, ninsoare sau viscol puternic.

Este o lanterna frontala, cu 3 tip-uri de led-uri dispuse in partea din fata si lateral, pentru a asigura utilizatorului o lumina uniforma.

Cele 3 led-uri sunt reglabile, printr-un buton se poate selecta care dintre ele sa functioneze si cu ce intensitate. Led-urile emit o lumina de culoare alba, cu o intensitate ce poate ajunge chiar pana la 5000 de lumeni.

Zona in care lumineaza poate fi reglata prin miscarea discreta a led-urilor in sus sau in jos, in functie de partea in care aveti nevoie de lumina clara.

Lanterna frontala are diferite trepte de iluminare:

  1. Prin led-urile din fata, continuu sau cu cele laterale, care vor lumina concomitent

  2. Led-ul frontal cu cele 2 laterale aprinse concomitent si continuu

  3. Lumina intermitenta prin led-urile laterale si cel din fata, concomitent

Pe toata durata functionarii celor 3 led-uri, in pareta din spate ramane aprinsa o lumina de veghe, micuta de culoare rosie.

Lanterna are incorporati 2 acumulatori, cu o putere individuala de 6800 mah, datorita carora puteti folosi lanterna pana la 10 ore continuu, fara sa se descarce.

Dupa epuizarea bateriei, o puteti reincarca cu ajutorul adaptorului inclus in pachet, la priza sau la bricheta auto.

Are o greutate mica, de 219 grame, aproape ce veti uita ca o aveti pe cap, iar dimensiunile se incadreaza in 83x37x58 mm.

Pachetul va include lanterna cu banda elastica, cele 2 incarcatoare pentru priza si bricheta auto precum si cei 2 acumulatori de 6800 mah.