Dozator de bucatarie pentru detergent vase, sapun lichid si suport bureti -39%
suport burete bucatarie

Dozator de bucatarie pentru detergent vase, sapun lichid si suport bureti

39 Lei 64 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Pentru o bucatarie organizata si igienizata foloseste acest dispenser pentru detergent de vase, incorporat alaturi de suportul pentru burete de bucatarie si dozatorul de sapun lichid.

Vei avea astfel tot timpul o bucatarie curata si frumos aranjata.

 

 


plata ramburs

in momentul livrarii

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Orice bucatar isi doreste sa aiba o bucatarie curata, igienica si organizata. Pentru asta insa ai nevoie de putin ajutor, si anume de accesoriile necesare.

 Noul suport de bucatarie aduce impreuna ajutoarele esentiale in mentinerea igienei atat de importante in bucatarie: detergent de vase, sapun lichid pentru maini si buretele de vase.

 Dispenserul, confectionat din plastic flexibil si rezistent se monteaza pe perete, sau direct pe chiuveta din bucatarie si contine:

compartiment separat pentru buretele de vase

dozatorul de sapun lichid

recipientul pentru detergnet de vase

 Avandu-le pe toate trei la un loc, va fi foarte usor sa fiti rapid in mentinerea igienei corespunzatoare in bucatarie.

 Si dupa cum stim, in bucatarie toate accesoriile devin lipicioase repede, dispozitivul este din plastic lucios, poate fi spalat cu usurinta ori de cate ori e nevoie pentru a fi mentinut cat mai curat.

Sapunul lichid este in recipientul cu dozator, deci cat ati fi de murdar pe maini, va puteti spala imediat, iar detergentul de vase va fi chiar langa buretele de vase, si asta fara sa lasati zoaie prin toata chiuveta sau sa cautati buretele printre farfuriile murdare.

 Va fi mai usor chiar si pentru copii sau restul familiei, sa invete sa foloseasca corespunzator accesoriile din bucatarie!