Compresor auto de putere mare, 12 V, pentru microbuz, SUV sau camionete -48%
compresor auto puternic

Compresor auto de putere mare, 12 V, pentru microbuz, SUV sau camionete

99 Lei 190 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Compresorul auto cu manometru este conceput pentru orice tip de masina, inclusiv cele de capacitate mare: SUV, microbuz, 4x4, camioneta. Putere de 12 V, presiune maxima de 7 bari, cablu alimentare la bricheta masinii de 3m, furtun de 1m, carcasa metalica rezistenta la socuri. Deosebit de eficient si rezistent, compresorul cu manometru este necesar in dotarea standard a masinii, salvand situatiile neprevazute.

 


plata ramburs

in momentul livrarii

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Atunci cand pleci la drum este bine sa ai masina echipata cu toate ustensilele de baza. Si cum paza buna trece primejdia rea, un compresor auto cam face parte din necesarul de dotare tehnica standard a oricareimasini, indiferent de marimea, capacitatea sau scopul acesteia.

Compresorul cu manometru este un ajutor excelent in situatii neprevazute, fiind salvatorul multor persoane aflate cu masina in drum.

Doar cei care nu au plecat cu masina de acasa pot spune ca nu au avut nici macar o data nevoie de un compresor auto.

Modelul de fata este unul universal, in sensul ca este potrivit pentru mai multe tipuri de masini.

Ce masini sunt compatibile cu acest tip de compresor?

- orice tip sau marca de masina, incepand de la cele de capacitate mica si ajungand la microbuze, SUV, masini de familie, 4x4, camioneta si orice alt fel de autovehicul de capacitate mare.

Caracteristici tehnice compresor cu manometru:

Cu o putere de 12 V si 965 KP, compresorul de fata se descurca cu orice fel de anvelopa.

Cu un furtun de pompare de 1m, acesta ajunge la o presiune maxima de 7 bar, suficienta pentru a face o treaba rapida si eficienta, si pompeaza 35l/minut.

Se conecteaza la bricheta masinii cu un cablu de 3m, suficient cat sa ajunga lejer pana la roata din spate.

Poate functiona continuu pana la 15 minute, dupa care este recomandat s afaceti pauza cateva minute.

Are inclus sistemul de siguranta pentru supraincalzire sau scurtcircuit.

Este deosebit de rezistent la socuri, avand o carcasa metalica bine structurata, ideal pentru folosire intensa perioada lunga de timp.

Cu o greutate de doar 1.5 kg, are dimensiuni lejere, 180 x 70 x 120 mm, astfel ca sigura incape undeva in portbagajul masinii, printre celelalte scule si unelte.

Nu ezita sa dotezi cu masina cu acest ajutor excelent care te scoate din incurcatura. Depozitat in portbagaj, nu ocupa loc mult si nu se stie cand vei avea nevoie de el.

Este foarte simplu de folosit, chiar si pentru cei care nu se pricep foarte bine si vine insotit de instructiuni de folosire.

Are garantie 12 luni din partea furnizorului