Camera video auto full HD cu senzor de miscare, USB, baterie proprie -51%
camera video auto

Camera video auto full HD cu senzor de miscare, USB, baterie proprie

65 Lei 132 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Camera video auto cu functie detectia miscarii, full HD, 1080 pixeli, ecran 2.4 inch, baterie proprie, mufa USB, imagini tocate pe card SD( nu este inclus). Poti filma evenimente rutiere sau imaginile le poti folosi drept dovada in diverse situatii.

camera auto miscare senzor
pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Camera video auto cu inregistrare ciclica ( imaginile sunt inregistrate una in continuarea celelilalte) si in bucla - daca cardul este plin, cea mai veche imagine va fi stearsa automat, inregistrandu-se una noua si stocare pe card SD este cel mai bun mod da a-ti apara drepturile si interesele atunci cand vorbim despre evenimente rutiere.

In acest fel puteti lasa camera sa functioneze continuu, atat cat doriti, fara sa fiti nevoiti sa descarcati cardul periodic.

Este foarte usor de instalat si de folosit, slotul pentru card SD este in exterior( cardul il poti achizitiona de la orice magazin de telefoane/electronice). Camera suporta un card de capacitate maxim 32 GB.

Inregistrarea se poate face continuu sau prin activarea functiei de detectie a miscarii - doar cand senzorul inregistreaza miscare sau masina se misca filmarea va fi declansata. Atunci cand masina se opreste filmarea se opreste daca aceasta functie este activata.

Imagine de calitate, full HD, de rezolutie 1080 p sau HD cu rezolutie 720 p , cu un unghi de filmare larg, de 140 de grade.

Ecranul de 2.4 inch iti permite sa vizualizezi imaginile fara sa te incurce in timpul sofatului

Camera are baterie proprie de 180 mah, si se conecteaza la bricheta auto prin cablul USB inclus.

Difuzorul este incorporat, astfel ca inregistreaza si audio, iar dimensiunile sunt: 26 x 60 x 55 mm, culoare neagra

Produsul are garantie 1 an pentru probleme tehnice, daca au fost respectate conditiile de utilizare ( fara lovituri, contact cu apa sau alte lichide)