Aspirator auto performant, putere mare de aspirare, ergonomic -54%
aspirator auto albastru
aspirator
aspirator scaun

Aspirator auto performant, putere mare de aspirare, ergonomic

39 Lei 85 Lei
Valabilitate: In Stoc
ID OFERTA: 292
+Aspirator auto performant, High Power Vacuum, tehnologie de calitate, fir lung de 1.3 m, putere motor 48W, putere mare de aspirare, model ergonomic, usor de folosit.

 


aspirator auto putere
pentru retur email la:

contact@zaho.ro

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Aspirator auto performant, High Power Vacuum, tehnologie de calitate, fir lung de 1.3 m, motor de 48W, putere mare de aspirare, model ergonomic, usor de folosit.


Iti place sa iti mentii masina curata? Un aspirator auto indemanatic si eficient te va ajuta sa cureti imediat, fara sa pierzi timp mult la spalatorie sau sa astepti o saptamana, pana cand ai timp sa ajungi.

High Power Vacuum este un aspirator auto foarte performant, cu putere mare de aspirare (1500 PA), si in acelasi timp, un model ergonomic usor de folosit.

Il poti tine in portbagajul masinii, pentru ca nu ocupa loc mult.

Se alimenteaza la bricheta auto si are firul de 1.3 m tocmai pentru a putea accesa si cele mai dificile locuri.

Mizeria adunata se curata incredibil de usor, printr-o singura apasare de buton se elibereaza recipientul colector si se spala.

High Power Vacuum este un aspirator auto foarte eficient, conceput special sa poata fi depozitat in portbagaj, dar in acelasi timp sa iti poti curata masina eficient, de cate ori e nevoie.

Putere: 48W
Tensiune 12V
Motor DC
Greutate.: 0,5 kg
Dimensiunile cutiei: 27 x 31 x 43 cm