Aparat de corectare a ridurilor, si imperfectiunilor fetei, Derma Wand -50%
aparat riduri si acnee

Aparat de corectare a ridurilor, si imperfectiunilor fetei, Derma Wand

99 Lei 198 Lei
Valabilitate: In Stoc
+Derma Wand, este un mic aparat de lifting facial temporar, care actioneaza prin micro pulsatii ( mici impulsuri electrice) de joasa intensitate, reusind sa elimine ridurile, porii dilatati, pleoapa lasata, ridica pometii,  trebuie folosit periodic, cate 10 minute pe zi, efectul fiind pentru cateva zile.

 


riduri cosmetic aparat tratament
plata ramburs

in momentul livrarii

transport national 19 lei

transport Bucuresti 11 lei

garantie conform legii

retur in maxim 14 zile

Descriere

Derma Wand, este un mic aparat de lifting facial temporar, care actioneaza prin micro pulsatii ( mici impulsuri electrice) de joasa intensitate, reusind sa elimine ridurile, porii dilatati, pleoapa lasata, ridica pometii,  trebuie folosit periodic, cate 10 minute pe zi, efectul fiind pentru cateva zile.

Tratament facial cu lifting si tratarea ridurilor chiar la tine acasa? De ce nu?

Incearca Derma Wand, aparat cu micro needling, mici impulsuri electrice, de frecventa inalta si intensitate joasa, care aplicate periodic imbunatatesc vizibil aspectul fetei, netezesc tenul, inched porii dilatati, ajuta la ridicarea pleoapei lasate sau a pometilor.

Nu este un aparat miraculos ci pur si simplu un tratament cosmetic absolut normal, e ca si cum ai aplica un masaj facial foarte intens, zilnic, o perioada indelungata.

Oricine si-ar dori asta, dar din diverse motive este greu de realizat.

Derma Wand reduce cearcanele, oboseala fetei si ridica pleoapele dand tenului un aspect curat si fresh.

Prin actiunea de electroporare, aparatul vascularizeaza zona, aduce oxigenul in celule si stimuleaza secretia de elastina si colagen, care dau fetei aspectul de tinerete.

Derma Wand se conecteaza la priza, are dimensiunea unui creion, si se aplica uniform, discret pe toata suprafata fetei, realizand miscari circulare.

Veti avea senzatia unor ace minuscule care va ating usor.

Intensitatea va fi reglata treptat, in functie de nivelul de toleranta al fiecarei persoane.

Se poate aplica pe pleoapa si pometi, pentru a ridica pielea, pe nas, frunte sau zona de sub Barbie, oriunde simtiti ca este nevoie de imbunatatiri.

Prin micro-acele pe care le aplica, aparatul creste semnificativ circulatia sangvina la nivelul fetei, eliminand cercanele si expresia de oboseala a fetei.

Este ca si cum ti-ai aplica zilnic un tratament cosmetic si masaj facial de revigorare si intinerire.

Este adevarat, efectul nu este permanent, dureaza cateva zile, dupa care tratamentul trebuie aplicat din nou.

Creionul Derma Wand are 17 cm lungime, cablu de 150 cm, pentru ca functioneaza in timp ce este conectat la priza si este insotit de o gentuta pentru depozitare.

Are garantie 12 luni de la data achizitiei, pentru defectiuni tehnice, daca a fost folosit corespunzator ( fara contact cu apa sau socuri puternice)